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catalina entrance - catalina kitchen at Terranea Resort, Rancho Palos Verdes, CA

catalina kitchen at Terranea Resort

4.2
4,2
1739 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 26 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour le brunch
  • Charmant
  • Parfait pour manger en plein air
Une aventure culinaire vous attend au restaurant Catalina Kitchen. Explorez la cuisine californienne du sud avec le chef David qui vous propose son interprétation de la cuisine californienne du marché/méditerranéenne avec des saveurs qui caractérisent l'Espagne, la Côte d'Azur, la Grèce et le sud de l'Italie. Partagez une table avec votre famille, vos amis ou collègues et faites-vous plaisir en vous offrant un des déjeuners très prisés, un dîner de style marché ou un souper exquis. N'oubliez pas d'essayer les pizzas de spécialité, le buffet de fruits de mer du vendredi soir et l'exceptionnel brunch du dimanche.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (855) 878-7186
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Seafood Extravaganza

    Plusieurs dates disponibles
    Experience a bountiful buffet of coastal cuisine, featuring a variety of fresh sea-to-table offerings including snow crab, shrimp cocktail, oysters, and ahi poke. In addition to savory selections from the carving station, woodfired pizzas, salad bar, and more. $85 Adult | $35 Child
    Seafood Extravaganza photo
  • Sunday Brunch Buffet

    10,00 $US - 95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for a stellar selection of brunch offerings, featuring a variety of made-to-order buffet stations and coastal classics. $95 Adults/ $40 Kids
    Sunday Brunch Buffet photo

Avis de 1 739 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.2
4,2 d'après les évaluations récentes
  • 4,1Plats
  • 4,3Service
  • 4,4Atmosphère
  • 3,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 739 avis
  1. Jon

    VIP

    Los Angeles

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    The food was awful. It was like airplane food. It was a set menu and not only overpriced, but just gross.

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  2. Scott

    Philadelphie

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food for Valentine’s Day was excellent. Very enjoyable.

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  3. Steven

    Los Angeles

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Came here for a Friday night dinner and it was the seafood extravaganza. It was pretty empty in the restaurant, but the buffet was fantastic. It was stocked with fresh delicious food. We loved the Fresh tomahawk off the grill, delicious tri tip, prime rib sliced to order, fresh seafood and they even had duck! The cold bar had amazing poke and delicious sushi rolls. The dessert station was stocked with a variety of gelatos and sorbets. The value is amazing and I haven’t even talked about service yet. Luis took great care of us. Waters and drinks always full. Every time we grabbed more food, our table was refreshed with new silverware. We felt so welcomed dining at Catalina Kitchen. 10 out of 10 would recommend dining here. Bring your friends and family because where else can you get this great of a buffet in the South Bay?

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  4. Scott

    Dallas

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le 11 janvier 2025

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Terrible service and overcharged for a lot of other stuff

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  5. Tracey

    VIP

    Cincinnati

    28 avis

    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le 4 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Gorgeous setting. Great service. Delicious, well-appointed seafood buffet that contains much more than that that - mouth-watering charcuterie including delicious salads and pickled veg, carving stations with prime rib, leg of lamb, tomahawk steak, turkey, salmon, sushi, and scrumptious gelato. Wines are outstanding as well, and serves were wonderful with our tired and cold 3-year old - bringing her a blanket and extra heaters. Lovely experience and would have expected to pay much more for the Friday night buffet.

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  6. Lance

    Caraïbes

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We dined on Friday night for the Seafood Buffet , which had many non Seafood options such as Tomahawk Steak, Tri Tip, and Lamb. All were very good. Seafood options were plentiful, King crab, crab cakes, scallops, sushi. At $85/ person amazing quality for a buffet!

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  7. Jennifer

    VIP

    San Diego

    2 avis

    1.0

    2 avis

    Y est allé·e le 1 janvier 2025

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    I could not have been more disappointed in the food at the New Year’s Eve seafood buffet. For $145 per person I expected so much more. There wasn’t one exceptional dish. The seafood was extremely dry and not enjoyable at all. I will never go to another buffet at Terranea ever again.

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  8. Francheska

    Los Angeles

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le 29 décembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 1
    Before I begin I have to say, as always, the service was amazing! The wait staff, hostestees and bussers - all awesome! The food however, not to par. In fact, below par. Apparently there is a new chief. This person has ruined easy to prepare foods such as, sushi, shrimp cocktail, chocolate cake, poke, French toast, scrambled eggs, hummus, tomahawk steaks, and pretty much everything else. Our experience there was bad enough that we will not be back for a while. (Hoping to wait out this new cooks tenure). We are not accustomed to leaving large amounts of wasted food on the table. It was a disgrace of a meal. Also, side note: the restrooms are absolutely disgusting. I mean, as in, vial. Makes a person wonder what their kitchen looks like when the ladies room is that unkempt at 9:30am. I would not recommend this establishment until changes are made and made public.

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  9. Raul

    Côte centrale

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 29 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience. Nice location . Disappointed in limited dish selections

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  10. Susan

    VIP

    New York

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le 29 décembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    Not really impressed with the service. Really inattentive servers who didn’t check in on us. They also didn’t course out our meal so everything came out all at once. Pretty disappointing experience overall.

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FAQ

Le restaurant catalina kitchen at Terranea Resort est noté 4,2 étoiles par 1739 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 26 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour catalina kitchen at Terranea Resort

100 Terranea Way, 90275 Rancho Palos Verdes, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
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