Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles
  4. Beach Cities
  5. Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
catalina entrance - catalina kitchen at Terranea Resort, Rancho Palos Verdes, CA

catalina kitchen at Terranea Resort

4.3
4,3
1730 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 35 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour manger en plein air
  • Charmant
  • Parfait pour le brunch
Une aventure culinaire vous attend au restaurant Catalina Kitchen. Explorez la cuisine californienne du sud avec le chef David qui vous propose son interprétation de la cuisine californienne du marché/méditerranéenne avec des saveurs qui caractérisent l'Espagne, la Côte d'Azur, la Grèce et le sud de l'Italie. Partagez une table avec votre famille, vos amis ou collègues et faites-vous plaisir en vous offrant un des déjeuners très prisés, un dîner de style marché ou un souper exquis. N'oubliez pas d'essayer les pizzas de spécialité, le buffet de fruits de mer du vendredi soir et l'exceptionnel brunch du dimanche.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (855) 878-7186
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Seafood Extravaganza

    Plusieurs dates disponibles
    Experience a bountiful buffet of coastal cuisine, featuring a variety of fresh sea-to-table offerings including snow crab, shrimp cocktail, oysters, and ahi poke. In addition to savory selections from the carving station, woodfired pizzas, salad bar, and more. $85 Adult | $35 Child
    Seafood Extravaganza photo
  • Sunday Brunch Buffet

    10,00 $US - 95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for a stellar selection of brunch offerings, featuring a variety of made-to-order buffet stations and coastal classics. $95 Adults/ $40 Kids
    Sunday Brunch Buffet photo

Avis de 1 730 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.3
4,3 d'après les évaluations récentes
  • 4,2Plats
  • 4,3Service
  • 4,5Atmosphère
  • 3,8Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 730 avis
  1. Diana

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The Christmas Brunch experience was overall very good. The two of us changed our table to the outside patio are because the noise level, especially the clanging of dishes that the wait and bus staff were doing was spoiling the ambiance. Glad we did because the patio was much quieter and we then had an exceptional waiter in Felix who was very attentive and brought what we desired. I would go back to Catalina Kitchen just for him. The food was good, a very wide variety, however some of the vegetable dishes did not look very appetizing. Everything else had nice flavor, loved the crab legs.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kathleen

    Los Angeles

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Poorly managed buffet. Food was not fresh, quality was disappointing. Overpriced.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Karen

    Los Angeles

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food, attentive service never rushed us. Great way to spend the holiday.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Patty

    Asheville

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food is great. Good indoor and outdoor experience.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange

    2 avis

    1.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    It was the first time I was there w family. We waited 10 min to be seated. We waited for 20 min for waitress to come to table. We waited at least 20 min for our beverages, including coffee. It took 20-25 min to get our lunch! Unbelievable!!! We couldn’t even get water! Poor poor service Ahi salad was spoiled…

    Cet avis est-il utile ?

  6. Terri

    VIP

    Las Vegas

    11 avis

    2.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 2
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Worst service I have ever experienced. After 30 minutes of being completely ignored I had to get up and ask for coffee and water. When I asked for a coffee refill it never came. You feel like your table is in a dead zone as servers pass by and ignore you. We were given a discount but it doesn’t really make up for how truly bad the service is. This is such a contrast to other restaurants at this resort.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Monique

    Hawaii

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    It took 1 hour to get our dinner from the time waitress took our order-Ridiculous! Especially when the restaurant didn’t seem too crowded. She kindly brought out 2 desserts on the house to make up for it!! The menu was limited for a dinner menu.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Scott

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service and excellent food. A great place to dine at the resort

    Cet avis est-il utile ?

  9. Robin

    VIP

    Los Angeles

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le 18 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love this place with spectacular views of the ocean. The hotel is amazing and is especially lovely decorated for the holidays! Service was impeccable.

    Cet avis est-il utile ?

  10. rick

    VIP

    Los Angeles

    14 avis

    3.0

    14 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    Service was awful for a five star hotel. Lina took our order for appetizers and we never saw her again for an hour. three of our party of seven went up to get help on separate occasions. we ordered several cocktails, a bottle of wine, appetizers and main courses plus desserts. The restaurant was empty so we were all surprised the service was so poor. Waiter Al came over and tried to make it up to us by being super helpful and friendly but by then our meal was over. Do better, Terranea!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant catalina kitchen at Terranea Resort est noté 4,3 étoiles par 1730 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 35 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour catalina kitchen at Terranea Resort

100 Terranea Way, 90275 Rancho Palos Verdes, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable