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catalina entrance - catalina kitchen at Terranea Resort, Rancho Palos Verdes, CA

catalina kitchen at Terranea Resort

4.1
4,1
1697 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
  • Parfait pour manger en plein air
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Parfait pour le brunch
Une aventure culinaire vous attend au restaurant Catalina Kitchen. Explorez la cuisine californienne du sud avec le chef David qui vous propose son interprétation de la cuisine californienne du marché/méditerranéenne avec des saveurs qui caractérisent l'Espagne, la Côte d'Azur, la Grèce et le sud de l'Italie. Partagez une table avec votre famille, vos amis ou collègues et faites-vous plaisir en vous offrant un des déjeuners très prisés, un dîner de style marché ou un souper exquis. N'oubliez pas d'essayer les pizzas de spécialité, le buffet de fruits de mer du vendredi soir et l'exceptionnel brunch du dimanche.

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2 personnes

19:00


Réservé 27 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (855) 878-7186
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Infos de stationnement
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Seafood Extravaganza

    Plusieurs dates disponibles
    Experience a bountiful buffet of coastal cuisine, featuring a variety of fresh sea-to-table offerings including snow crab, shrimp cocktail, oysters, and ahi poke. In addition to savory selections from the carving station, woodfired pizzas, salad bar, and more. $85 Adult | $35 Child
    Seafood Extravaganza photo
  • Sunday Brunch Buffet

    10,00 $US - 95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for a stellar selection of brunch offerings, featuring a variety of made-to-order buffet stations and coastal classics. $95 Adults/ $40 Kids
    Sunday Brunch Buffet photo

Avis de 1 697 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.1
4,1 d'après les évaluations récentes
  • 4Plats
  • 4,2Service
  • 4,5Atmosphère
  • 3,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 697 avis
  1. Gary

    Metro d'Atlanta

    142 avis

    VIP
    4.0

    142 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We love this place and had great experiences at breakfast over the last few days. However service was extremely slow at dinner (we were told the kitchen was slammed). And it took a long time for our table to be cleared and for the check to be delivered.

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We love coming to Terranea. They seriously have the best customer service. Service is beyond impeccable! Dining, hotel stay etc. beyond 5 stars ⭐️

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  3. Marc

    Tampa

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Understaffed for a resort that was jam packed. Wait for a waiter to come to table 20 min. Food tasty but several items in the meal were not included in the dishes. For example menu boasts a Cesar salad with bacon. Oops no bacon. Filet with vegetables and potatoes. Oops no potatoes.

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  4. Kelly

    San Diego

    52 avis

    VIP
    4.0

    52 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    All the servers that we had (we went twice) were great. On the day we went for brunch, the chefs making omelettes were working hard and putting out delicious egg dishes. Even though they were extremely busy, they had a smile on their faces and were very friendly.

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  5. Darrin

    Las Vegas

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    overall experience was great especially the staff. we sat outside and view we had was outstanding. a suggestion would be some bread while waiting for the meal. Portions were a little small but acceptable. The view and attentive staff definitely made up for any of the other minor areas that fell short.

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  6. Chris

    Las Vegas

    6 avis

    VIP
    3.0

    6 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Our daughter is 13 doesn’t eat seafood was charged to much charge $85. The seafood was scarce. when I think of seafood extravaganza, I really don’t take that as being a seafood extravaganza. I am happy to spend money and get quality food not quality food. The burger I spit out. The bread must’ve been sitting there for four hours dry I spit out . The waiter was very attentive and good. 

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  7. Carla

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    food was outstanding. A tad disappointed that the price went up again to $85/PP

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  8. Joseph

    Côte centrale

    66 avis

    VIP
    4.0

    66 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Service was a bit slow. Had to locate the server after retrieving our food.

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  9. Carlos

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We have been coming regularly for some time now and the seafood buffet never disappoints. Always consistent quality. This last visit the Tomahawk Steak was cooked to perfection. The crab legs were sweet even before we dipped them in drawn butter. The Ahi Poke was fresh. The lollipop lamb was tender and with just a touch of chimichurri sauce made it difficult not to go back for “just one more”! The welcoming conversations and service provided by Luis,Juan, Gabe, Luisa, Nathan, Kelsi and Paris made it extra special. We appreciate them. Oh and I almost forgot to say the views from the resort are amazing. Afterwards we went to the lobby to digest our food and enjoy some live music! Best local resort!

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  10. Lorraine

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The last time we ate here was so terrible I vowed not to come back. However we had a relative who really wanted to eat here so we reluctantly agreed. There weren’t many people as it was a Tuesday evening and families are probably heading home from vacations. Perhaps there is a new chef and menu because the food was superb. Maybe because it wasn’t crowded the kitchen wasn’t in rush mode and they had time to prepare well. The service was also improved. The staff friendly. All in all it renewed my faith in the restaurant. I would come again, but am still leary of coming on a busy weekend. I am a local so have been familiar with Terranea from its inception.

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FAQ

Le restaurant catalina kitchen at Terranea Resort est noté 4,1 étoiles par 1697 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 27 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour catalina kitchen at Terranea Resort

100 Terranea Way, 90275 Rancho Palos Verdes, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
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