Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles
  4. Beach Cities
  5. Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
catalina entrance - catalina kitchen at Terranea Resort, Rancho Palos Verdes, CA

catalina kitchen at Terranea Resort

4.2
4,2
1736 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 45 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour manger en plein air
  • Charmant
  • Parfait pour le brunch
Une aventure culinaire vous attend au restaurant Catalina Kitchen. Explorez la cuisine californienne du sud avec le chef David qui vous propose son interprétation de la cuisine californienne du marché/méditerranéenne avec des saveurs qui caractérisent l'Espagne, la Côte d'Azur, la Grèce et le sud de l'Italie. Partagez une table avec votre famille, vos amis ou collègues et faites-vous plaisir en vous offrant un des déjeuners très prisés, un dîner de style marché ou un souper exquis. N'oubliez pas d'essayer les pizzas de spécialité, le buffet de fruits de mer du vendredi soir et l'exceptionnel brunch du dimanche.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (855) 878-7186
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Seafood Extravaganza

    Plusieurs dates disponibles
    Experience a bountiful buffet of coastal cuisine, featuring a variety of fresh sea-to-table offerings including snow crab, shrimp cocktail, oysters, and ahi poke. In addition to savory selections from the carving station, woodfired pizzas, salad bar, and more. $85 Adult | $35 Child
    Seafood Extravaganza photo
  • Sunday Brunch Buffet

    10,00 $US - 95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for a stellar selection of brunch offerings, featuring a variety of made-to-order buffet stations and coastal classics. $95 Adults/ $40 Kids
    Sunday Brunch Buffet photo

Avis de 1 736 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.2
4,2 d'après les évaluations récentes
  • 4,1Plats
  • 4,3Service
  • 4,4Atmosphère
  • 3,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 737 avis
  1. Jennifer

    VIP

    San Diego

    2 avis

    1.0

    2 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    I could not have been more disappointed in the food at the New Year’s Eve seafood buffet. For $145 per person I expected so much more. There wasn’t one exceptional dish. The seafood was extremely dry and not enjoyable at all. I will never go to another buffet at Terranea ever again.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Francheska

    Los Angeles

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 1
    Before I begin I have to say, as always, the service was amazing! The wait staff, hostestees and bussers - all awesome! The food however, not to par. In fact, below par. Apparently there is a new chief. This person has ruined easy to prepare foods such as, sushi, shrimp cocktail, chocolate cake, poke, French toast, scrambled eggs, hummus, tomahawk steaks, and pretty much everything else. Our experience there was bad enough that we will not be back for a while. (Hoping to wait out this new cooks tenure). We are not accustomed to leaving large amounts of wasted food on the table. It was a disgrace of a meal. Also, side note: the restrooms are absolutely disgusting. I mean, as in, vial. Makes a person wonder what their kitchen looks like when the ladies room is that unkempt at 9:30am. I would not recommend this establishment until changes are made and made public.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Raul

    Côte centrale

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience. Nice location . Disappointed in limited dish selections

    Cet avis est-il utile ?

  4. Susan

    VIP

    New York

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    Not really impressed with the service. Really inattentive servers who didn’t check in on us. They also didn’t course out our meal so everything came out all at once. Pretty disappointing experience overall.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Barbara

    Los Angeles

    19 avis

    1.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 1
    Think if Chuck E Cheese had a seafood buffet. Lots of noisy children running unsupervised. It was no “seafood extravaganza “. No oysters, clams or muscles. There was crab, hot & cold, there was cold shrimp and salmon both hot & cold. Less salads, breads, dessert, sides. The carved meat station was very good. I know things have gotten more expo but $85 with nothing to take home and loud cafeteria feel, not worth it. Service was hit & miss. For someone who has been going there for years, a true disappointment.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Steve

    Comté d’Orange

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    We ordered two cocktails the Apples and Spice and a Margarita. They were both terrible, we couldn’t taste the alcohol in them . Presentation wise, whatever they had put on the rims of the glasses was dripping down on the table creating a sticky mess. So grabbing the glass felt sticky. We also ordered cauliflower soup, calamari, a hamburger and a steak sandwich. The calamari and the sandwich were chewy and the hamburger was not better than a hamburger from a fast food place. We were not impressed by neither the food nor the service. They were very slow to take our order and serve the food. We felt like for the price of the food, there should have been better quality food. We will not be dining there again.

    Cet avis est-il utile ?

  7. lindsay

    VIP

    Los Angeles

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food, service and selection at the Christmas buffet. Will definitely do it again!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Diana

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The Christmas Brunch experience was overall very good. The two of us changed our table to the outside patio are because the noise level, especially the clanging of dishes that the wait and bus staff were doing was spoiling the ambiance. Glad we did because the patio was much quieter and we then had an exceptional waiter in Felix who was very attentive and brought what we desired. I would go back to Catalina Kitchen just for him. The food was good, a very wide variety, however some of the vegetable dishes did not look very appetizing. Everything else had nice flavor, loved the crab legs.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Kathleen

    Los Angeles

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Poorly managed buffet. Food was not fresh, quality was disappointing. Overpriced.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Karen

    Los Angeles

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food, attentive service never rushed us. Great way to spend the holiday.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant catalina kitchen at Terranea Resort est noté 4,2 étoiles par 1736 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 45 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour catalina kitchen at Terranea Resort

100 Terranea Way, 90275 Rancho Palos Verdes, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Palos Verdes Drive South
  • Quartier
    Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–sam 07:00–11:30 Brunch dim 09:00–14:00 diner lun–sam 11:30–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:30 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Californienne, Américaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Andrew Vaughan
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable