Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Point Loma
Brigantine Point Loma, San Diego, CA

Brigantine Point Loma

4.5
4,5
1965 avis
30 $ ou moins
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Charmant
  • Adapté aux occasions spéciales
A San Diego tradition since 1969, the Brigantine has received many accolades in our 40+ year history: "BEST SEAFOOD", "BEST CASUAL SEAFOOD", "BEST HAPPY HOUR", and even "BEST SWORDFISH IN THE WORLD", according to USA Today - just to name a few.



Beautifully remodeled in early 2009, the Brigantine is well-known for the signature Clam Chowder, Grilled Swordfish, and Fish Tacos. The Brigantine is a favorite among locals for consistently fresh seafood, succulent steaks and grilled meats.



Home to the America's Cup until 1995, Shelter Island is still the yachting center of San Diego. The Brigantine offers glimpses of this busy marina from the outdoor patio and semi-private banquet areas.



The Point Loma Brigantine serves dinner 7 nights a week, and lunch Saturday & Sunday. Join us for our signature $5 Happy Hour from 3-6pm.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak, Bar à Huîtres
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim. 10:00–14:30 Bar lun.–jeu. 11:00–21:30 ven., sam. 11:00–22:00 dim. 10:00–21:30 Déjeuner lun.–sam. 11:00–14:30 Happy hour lun. 15:00–21:30 mar.–ven., dim. 15:00–18:00 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 16:30–21:30 dim. 16:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 224-2871
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Gaul Ruiz
  • Service traiteur
    Brigantine Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. Call the restaurant to inquire.
  • Installations pour l'événement privé
    Semi-private event areas are available for groups between 20 and 60 guests.Dining Room - Seating for up to 60 guestsPatio - Seating for up to 30 guestsFood and beverage minimums apply for private space. Please contact the restaurant for current menus and detailed information.
  • Quartier
    Point Loma
  • Parking details
    The Brigantine is in the marina lot. Metered parking is available (major credit cards accepted) Monday-Saturday day. Parking is free after 6:00 pm, and all day Sundays and certain holidays.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Avis de 1 965 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 965 avis
  1. Tim

    San Diego

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful place to celebrate our anniversary! Great food and great service.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Pam

    San Diego

    17 avis

    VIP
    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food would have gotten a five but the calamari appetizer we had was tuff. Other than that we will return and hopefully the other appetizers are better.

    Cet avis est-il utile ?

  3. robert

    Vancouver

    9 avis

    VIP
    3.0

    9 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Food not as good as it should/could be and service was lack lustre. Oysters were not that tasty, octopus was over cooked, lobster tacos would’ve been great if not drowned in sauce, swordfish was excellent.

    Cet avis est-il utile ?

  4. ann

    San Diego

    16 avis

    4.0

    16 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    A nice place to eat with outstanding service and the food is always good.

    Cet avis est-il utile ?

  5. MICHELE

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our server James was very good. It was an extremely busy night but still felt taken care of. Drinks a bit pricey and appetizers are about the price of a low end entree. Avg $20. But the food was delicious!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Jennifer

    Los Angeles

    7 avis

    VIP
    2.0

    7 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Likely won’t return. Took 1.5 hours from the time seated to receive our main entrees. Service was beyond slow. When our meals finally arrived, their signature swordfish dish was over cooked, very dry and bland as were the two sides — risotto and broccolini. The Mai Tai was great along with two appetizers — Brussels sprouts and grilled octopus. We should’ve just stopped there.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jackie

    San Diego

    4 avis

    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Zach did a good job but we didn’t hear any specials offered and did hear other servers share them after we ordered. We are puzzled why you would make an Old Fashioned with regular ice. Ruins it! Should only be made with single cube. Just saying!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Pamela

    Baie de San Fra

    17 avis

    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le 12 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Such a lovely experience. Ample parking, nice people greeting, WONDERFUL service, lovely food (and selection, it was difficult to decide!). I’ll be back!

    Cet avis est-il utile ?

  9. John

    Laos

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent overpriced food, especially the wine. Service was impeccable- overall a great night out. 42 dollars for two glasses of wine not so great. Water for now on.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Kevin & Amy

    Phoenix

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 11 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Good food. Expensive but good and atmosphere is good too

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Brigantine Point Loma assure un service de livraison en partenariat avec Chow Now. Brigantine Point Loma propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 224-2871.

Le restaurant Brigantine Point Loma est noté 4,5 étoiles par 1965 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Brigantine Point Loma

2725 Shelter Island Dr., 92106 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Point Loma
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim. 10:00–14:30 Bar lun.–jeu. 11:00–21:30 ven., sam. 11:00–22:00 dim. 10:00–21:30 Déjeuner lun.–sam. 11:00–14:30 Happy hour lun. 15:00–21:30 mar.–ven., dim. 15:00–18:00 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 16:30–21:30 dim. 16:30–21:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak, Bar à Huîtres
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    The Brigantine is in the marina lot. Metered parking is available (major credit cards accepted) Monday-Saturday day. Parking is free after 6:00 pm, and all day Sundays and certain holidays.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Gaul Ruiz
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 224-2871
  • Service traiteur
    Brigantine Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. Call the restaurant to inquire.
  • Installations pour l'événement privé
    Semi-private event areas are available for groups between 20 and 60 guests.Dining Room - Seating for up to 60 guestsPatio - Seating for up to 30 guestsFood and beverage minimums apply for private space. Please contact the restaurant for current menus and detailed information.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable