Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Coronado
Brigantine Coronado, Coronado, CA

Brigantine Coronado

4.5
4,5
3230 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
22:00
Réservé 68 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour manger en plein air
Véritable tradition à San Diego depuis 1969, le Brigantine Coronado a reçu de nombreuses distinctions au cours de ses plus de 40 ans d'existence, notamment celles des « meilleurs fruits de mer », du « meilleur restaurant de fruits de mer décontracté », de la « meilleure happy hour » et même du « meilleur espadon du monde entier », selon USA Today, pour ne citer que quelques-unes. Réputé pour sa chaudrée de palourdes, son espadon grillé et sa crème brûlée caractéristiques, le restaurant Brigantine fait partie des établissements préférés des habitants de la région pour ses fruits de mer toujours frais, ses succulents steaks et ses grillades. Destination incontournable pour les habitants des environs et les touristes, le Coronado Brigantine est situé au cœur du village, juste à côté de l'historique Hotel Del Coronado. Après avoir subi une rénovation complète en 2005, le « nouveau » Coronado Brigantine présente une élégante adaptation de lui-même. Les ajouts d'une salle à manger privée au cadre intime, d'un bar entouré de sièges et d'une terrasse côté rue ont été reçus avec enthousiasme. Le Coronado Brigantine est ouvert tous les soirs pour le souper, ainsi que pour le dîner du lundi au samedi.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak
  • Heures d'ouverture
    Oyster Bar lun–jeu 11:30–21:30 ven, sam 11:30–22:00 dim 10:00–21:30 Brunch dim 10:00–14:00 diner lun–sam 11:30–14:30 Cinq à sept lun 15:00–21:30 mar–ven, dim 15:00–18:00 Souper lun–ven 17:00–21:00 sam, dim 16:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-4166
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Sergio Castillo
  • Service traiteur
    Brigantine Custom Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. From take-out hors d'oeuvres and party platters to full-service dinners with bar, Brigantine Custom Catering will tailor a menu & service package to meet your individual needs. Call Jenny at 619-298-9840.
  • Installations pour l'événement privé
    Private event areas are available for groups of 20-60 guests. Del View Room - Seating for up to 60 guests. Crown Room - Seating for up to 30 guests. Food & beverage minimums apply for private space. Please contact our group sales representative for current menus & detailed information.
  • Quartier
    Coronado
  • Rue transversale
    Adella Avenue
  • Parking details
    Enjoy free private parking in our restaurant lot, as well as plentiful metered parking on the street for overflow.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Avis de 3 230 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 230 avis
  1. Gabriela

    VIP

    México

    38 avis

    4.0

    38 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    My food was very good , the house salad is awesome , my mom got a burger she didn’t like , the service was so slow ….. but I really like the place !

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kate

    San Diego

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always great to eat there before church on Christmas Eve. Family joining together for good food and great service makes the holiday special. Our server, Billy, was wonderfulM

    Cet avis est-il utile ?

  3. Lee

    VIP

    Phoenix

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    We sat for 15 minutes before our server greeted us and our dinner entrees came out two minutes after our appetizer. We dine here constantly always great and I hope this is not the sign of future experience.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Ruby

    Los Angeles

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    I had my first dining experience here and overall; it was a good one. The ambiance is cozy and inviting, and the service was both friendly and professional. The oysters were fresh and tasty, and the Brussels sprouts were definitely the standout dish, they were delicious! I had the Mahi Mahi with risotto and seasonal vegetables, which was fine but lacked flavor as were the steamed veggies. It wasn't bad just kinda basic. My partner enjoyed the wok-seared ahi more. While the meal wasn’t exceptional, I'm open to giving it another shot and trying a new dish or perhaps a different location.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Melissa

    Los Angeles

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    My husband and I had had a great dinner. The Brussel sprouts were delicious. Also, I would highly recommend the chicken cordon bleu!!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Chazlyn

    Los Angeles

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Monica was a great server’ the chicken cordon blue was delicious! My boyfriend had the coconut shrimp and calamari and loved both! Recommend reservations as it gets busy but worth it!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Kristen

    Los Angeles

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Our waiter did an amazing job and accommodated my special request. However, the food was bland and tasteless and not hot. I had high hopes for a tasty meal, but unfortunately, that wasn’t the result.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Jessica

    San Diego

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    We made our reservation online and chose “standard seating” which implies standard seating inside the restaurant. Upon arrival we were escorted to a table outside that was more like a parking lot than an outdoor patio. The hostess was gracious enough to really help us out and was able to at least get us on the front patio which was just ok. It was better but just ok. I wouldn’t have minded so much if it was known that that’s where we were to be seated upon making the reservation. It should definitely be noted on here that if you chose standard seating that that’s where you will be seated. This was only the issue we had. Other than that everything was great as always at the brig! This was our first time at this location and now we know what to expect going forward. Shout out to the hostess for going above and beyond.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Philip

    Tahoe

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Tasty food, prices on high side for dinner, service was good. Bread basket featured mediocre bread.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Chris

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We’ve been going to the Brig for years and it is always a great experience. Highly recommended!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Brigantine Coronado propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 435-4166.

Le restaurant Brigantine Coronado est noté 4,5 étoiles par 3230 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22:00
Réservé 68 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Brigantine Coronado

1333 Orange Avenue, 92118 Coronado, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Adella Avenue
  • Quartier
    Coronado
  • Heures d'ouverture
    Oyster Bar lun–jeu 11:30–21:30 ven, sam 11:30–22:00 dim 10:00–21:30 Brunch dim 10:00–14:00 diner lun–sam 11:30–14:30 Cinq à sept lun 15:00–21:30 mar–ven, dim 15:00–18:00 Souper lun–ven 17:00–21:00 sam, dim 16:30–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Enjoy free private parking in our restaurant lot, as well as plentiful metered parking on the street for overflow.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Sergio Castillo
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-4166
  • Service traiteur
    Brigantine Custom Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. From take-out hors d'oeuvres and party platters to full-service dinners with bar, Brigantine Custom Catering will tailor a menu & service package to meet your individual needs. Call Jenny at 619-298-9840.
  • Installations pour l'événement privé
    Private event areas are available for groups of 20-60 guests. Del View Room - Seating for up to 60 guests. Crown Room - Seating for up to 30 guests. Food & beverage minimums apply for private space. Please contact our group sales representative for current menus & detailed information.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable