Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade
  4. Downtown Areas
  5. MiMo / Upper East Side
Blue Collar, Miami, FL

Blue Collar

4.7
4,7
1306 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Réservé 14 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Parfait pour manger en plein air
  • Parfait pour le brunch
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Viande, Végétarienne/Végane
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 12:00–22:00 sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (305) 756-0366
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Daniel Serfer
  • Quartier
    MiMo / Upper East Side
  • Rue transversale
    East Side of Building on 68th Street
  • Parking details
    East side of building on 68th street
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 1 306 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 306 avis
  1. Teresa

    Washington

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always enjoy blue collar, loved seeing the new space

    Cet avis est-il utile ?

  2. Jevon

    VIP

    Miami

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 16 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It's always a pleasure. Awesome spot to stop for lunch while on the go!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    Miami

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    We went because of a good chicken parm recommendation thinking the place was going to be a joke in the wall but they moved across the street to a new great location. Their menu was surprisingly rich so much that out of 5 of us that went specifically for the chicken parm only 2 of us ordered it. Everything was delicious. Tons of flavor and originality in the dishes. Even dessert was great and I don’t have a sweet tooth. The ambience was a little quiet because it was prob at 60% occupancy but other than that it was a total score going there. And the chicken parm was on point which we are very strict on scoring them. My friends and I are chicken parm aficionados. Def going back.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Mark

    VIP

    Miami

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Great comfort food. New location very good improvement. Draft beer nice.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Sandy

    Nashville

    13 avis

    4.0

    13 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Ate at the bar service was great food was excellent

    Cet avis est-il utile ?

  6. Brian

    VIP

    Miami

    10 avis

    4.0

    10 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    It was our first time to blue plate, we found it to be a great value and will return to explore more of the menu options.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Ted

    VIP

    Colombus

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service - good food - somewhat expensive. Drinks were lacking for price.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Jim

    Miami

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    **Restaurant Review: Blue Collar** Last night, my partner and I had the pleasure of dining at Blue Collar, and I can confidently say it was an absolutely fantastic experience from start to finish. To kick things off, we ordered the delicious jalapeño cornbread appetizer setting the perfect tone for the meal. For our salads, we both opted for the wedge salad, and it did not disappoint—crisp, fresh, and bursting with flavor. For my main course, I chose the Farro Island salmon with cheese grits and bok choy which was perfectly cooked and seasoned, making each bite a delight. My partner indulged in the special of the night, do you remember what your restaurant was your meal called pork Cito pork Secreto steak with with what you had Mashed potatoes and white beans. He couldn't stop raving about its tenderness and rich flavor, paired beautifully with his margarita. Every dish we tried was absolutely delicious, and the service was attentive and friendly, adding to the warm and inviting atmosphere of the restaurant. We left feeling satisfied and eager to return. Overall, Blue Collar exceeded our expectations, and we are already looking forward to our next visit! Highly recommend!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Amy

    Miami

    11 avis

    3.0

    11 avis

    Y est allé·e le 6 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Meh- used to be great - now it’s a bit overpriced and has lost some of its appeal. The mgr is a mope- Not very nice to ignore ppl when they’re coming and going

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Key West

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 6 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Surprising change in dinner portion size and quality considering their past wonderful reputation and personal experience. Manager insufficiently addressed my concerns about our dining opinion. As a previous restaurant owner, I assumed their would be a sufficient remedy as a customer but there was not.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Blue Collar assure un service de livraison en partenariat avec Uber Eats. Blue Collar propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (305) 756-0366.

Le restaurant Blue Collar est noté 4,7 étoiles par 1306 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Réservé 14 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Blue Collar

6789 Biscayne Boulevard, 33138 Miami, FL

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    East Side of Building on 68th Street
  • Quartier
    MiMo / Upper East Side
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 12:00–22:00 sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Viande, Végétarienne/Végane
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    East side of building on 68th street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Daniel Serfer
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable