Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade
  4. Downtown Areas
  5. MiMo / Upper East Side
Blue Collar, Miami, FL

Blue Collar

4.6
4,6
1301 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Photo du restaurant Blue Collar

Blue Collar

4,6
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
MiMo / Upper East Side

Effectuer une réservation

2 personnes
21:00
Réservé 11 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Parfait pour manger en plein air
  • Parfait pour le brunch
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Viande, Végétarienne/Végane
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 12:00–22:00 sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (305) 756-0366
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Daniel Serfer
  • Quartier
    MiMo / Upper East Side
  • Rue transversale
    East Side of Building on 68th Street
  • Parking details
    East side of building on 68th street
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 1 301 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 301 avis
  1. Brian

    Miami

    10 avis

    VIP
    4.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    It was our first time to blue plate, we found it to be a great value and will return to explore more of the menu options.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Ted

    Colombus

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service - good food - somewhat expensive. Drinks were lacking for price.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Jim

    Miami

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    **Restaurant Review: Blue Collar** Last night, my partner and I had the pleasure of dining at Blue Collar, and I can confidently say it was an absolutely fantastic experience from start to finish. To kick things off, we ordered the delicious jalapeño cornbread appetizer setting the perfect tone for the meal. For our salads, we both opted for the wedge salad, and it did not disappoint—crisp, fresh, and bursting with flavor. For my main course, I chose the Farro Island salmon with cheese grits and bok choy which was perfectly cooked and seasoned, making each bite a delight. My partner indulged in the special of the night, do you remember what your restaurant was your meal called pork Cito pork Secreto steak with with what you had Mashed potatoes and white beans. He couldn't stop raving about its tenderness and rich flavor, paired beautifully with his margarita. Every dish we tried was absolutely delicious, and the service was attentive and friendly, adding to the warm and inviting atmosphere of the restaurant. We left feeling satisfied and eager to return. Overall, Blue Collar exceeded our expectations, and we are already looking forward to our next visit! Highly recommend!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Amy

    Miami

    11 avis

    3.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Meh- used to be great - now it’s a bit overpriced and has lost some of its appeal. The mgr is a mope- Not very nice to ignore ppl when they’re coming and going

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    Key West

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Surprising change in dinner portion size and quality considering their past wonderful reputation and personal experience. Manager insufficiently addressed my concerns about our dining opinion. As a previous restaurant owner, I assumed their would be a sufficient remedy as a customer but there was not.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Shelly Macin

    Miami

    56 avis

    VIP
    5.0

    56 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great night at Blue Collar. The staff was fabulous, from host to server to Chef! Chef Serfer was there and so sweet and kind! Our food was absolutely fantastic - loved everything brought to the table - thank you!!!!! Can't wait to go back again.

    Cet avis est-il utile ?

  7. John

    Miami

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I had the Faroe Islands Salmon and my date had the Shrimp & Grits —- food was delicious and we were never rushed at our table and had prompt service

    Cet avis est-il utile ?

  8. Tracy

    Caraïbes

    1 avis

    VIP
    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Menu was very creative, dishes were flavorful but everything was super salt, especially the entrees.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Lois

    Miami

    39 avis

    2.0

    39 avis

    Y est allé·e le 23 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    The wait staff is very nice the food is just mediocre. My meal chicken parm was served cold and not with a lot of flavor, it was replaced with a warmer meal. My husband had chicken cordon bleu is was just so so nothing to write home about. The bread pudding dessert was dry and lack flavor, the whipped cream was good.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Yordanka

    Miami

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 23 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love this place, food is always outstanding and delicious, great customer service.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Blue Collar assure un service de livraison en partenariat avec Uber Eats. Blue Collar propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (305) 756-0366.

Le restaurant Blue Collar est noté 4,6 étoiles par 1301 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Photo du restaurant Blue Collar

Blue Collar

4,6
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
MiMo / Upper East Side

Effectuer une réservation

2 personnes
21:00
Réservé 11 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Blue Collar

6789 Biscayne Boulevard, 33138 Miami, FL

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    East Side of Building on 68th Street
  • Quartier
    MiMo / Upper East Side
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 12:00–22:00 sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Viande, Végétarienne/Végane
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    East side of building on 68th street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Daniel Serfer
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable