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Blue Collar, Miami, FL

Blue Collar

4.7
4.7
1228 avis
30 $ ou moins
Américaine contemporaine
  • La perle du quartier
  • Idéal pour les groupes
  • Parfait pour le brunch
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7.

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2 personnes

19:00


Réservé 12 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Viande, Végétarienne / Végane
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 12:00–22:00 sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (305) 756-0366
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Daniel Serfer
  • Quartier
    MiMo / Upper East Side
  • Infos de stationnement
    North side of 68th street and in the hotel parking lot
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 1 228 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,2Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Miami - Dade

    Américaine contemporaine

  • Downtown Areas

    Meilleur rapport qualité prix

  • Downtown Areas

    La perle du quartier

1 228 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Miami

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and service. My favorites are the big ragout sandwich and pasta and the oxtail.

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  2. FloridaFoodie

    Miami

    30 avis

    VIP
    5.0

    30 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food is always great. New location is much more spacious. Service is always good. Dining room inside is a little noisy. Hard to have a conversation but fun for a group.

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  3. Anonymous

    New York

    108 avis

    VIP
    2.0

    108 avis

    Y est allé·e le 21 juillet 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    Unfortunately, the Blue Collar we used to frequent and love no longer exists. The new location across the street isn't much larger (except for the outdoor area with a full-size bar), but it lacks the charm of the original Blue Collar. The lunch boxes are now tucked away in window sills, the timecard machine and many of the familiar servers are gone. The menu isn't as extensive as it used to be, and several of our favorite dishes, like the mac and cheese, are no longer available. We experienced significant delays with our food due to kitchen issues, resulting in a much longer stay than necessary. Additionally, the prices have been substantially increased. The waitstaff tried to make up for it by offering us dessert, which we appreciated, but it doesn't compensate for the shortcomings of the new location, the higher prices, or the uninspiring menu choices. At this point, we're uncertain if we'll return.

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  4. 2222

    Denver

    6 avis

    VIP
    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le 21 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Love the new surroundings but not the noise level! They need to figure out something to reduce the noise level.

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  5. Auntie

    Atlantic City

    40 avis

    5.0

    40 avis

    Y est allé·e le 20 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Angel was an excellent server and the food is amazing! Love their new space.

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  6. JenniP

    Miami

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 18 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    They haven't missed a beat in moving over and upgrading the dining expereince - food is just as perfect as always. Service is incredibly attentive and engaging and wonderful.

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  7. AutumnP

    Cincinnati

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 15 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Jalapeño cornbread was out of this world! Good salad and my partner enjoyed his shawarma

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  8. ShellMB

    Miami

    49 avis

    VIP
    5.0

    49 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was superb, Emma served us splendidly and with great attention, the restaurant a bit noisy (between the music, diners talking vigorously) but all of us had an amazing time!!!! I will definitely be back soon.

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Miami

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We've been loyal customers of Blue Collar since they opened years ago in their original tiny space. The food has always been creative--making both new variations and old standards with care. Their "Vegetable Board" cannot be missed and reflects the kitchen's commitment to fresh ingredients and unique flavor parings. The only problem was that--as word spread and the place got busy--it was nearly impossible to get in. A lose-lose for the talented chef, the friendly staff and all their hungry customers. So glad to see they have recently moved to a much larger, very pretty space just across the street, where fans have plenty of indoor and al fresco seating to chose from. So happy for them undergoing this well-earned expansion into a relaxing new space deserving of their unique cuisine (and hungry crowds).

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  10. CagneyK

    Miami

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Food was simply amazing! From the apps to dinner and then dessert, I couldn’t have asked for a better culinary experience. The noise inside was off the charts loud, but that’s ok, the food was worth it all

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Blue Collar en utilisant le bouton « Commander en ligne ». Blue Collar assure également le service de livraison en partenariat avec Uber Eats. Blue Collar propose aussi des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (305) 756-0366.

Le restaurant Blue Collar est noté 4.7 étoiles par 1228 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 12 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Blue Collar

6789 Biscayne Boulevard, 33138 Miami, FL

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    MiMo / Upper East Side
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 12:00–22:00 sam. 11:30–22:00 dim. 11:30–21:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Viande, Végétarienne / Végane
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    North side of 68th street and in the hotel parking lot
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Daniel Serfer
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
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