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  5. Nord-ouest des Palisades
BlackSalt, Washington, DC
Primé

BlackSalt

4.8
4,8
6672 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
Le BlackSalt est le concept de restaurant très attendu du chef Jeff Black, qui propose un marché de poisson haut de gamme donnant sur un bar animé et un restaurant élégant.

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2 personnes

19:00


Réservé 32 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Mondiale/Internationale, Américaine
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 11:30–21:00 ven, sam 11:30–21:30
  • Numéro de téléphone
    (202) 342-9101
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Quanta Robinson
  • Installations pour l'événement privé
    BlackSalt offers semi-private areas of the restaurant that will accommodate up to 30 guests.
  • Contact pour l'événement privé
    Nur Sulistiono: (202) 342-9101
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Nord-ouest des Palisades
  • Rue transversale
    V Street NW
  • Infos de stationnement
    metered weekdays, nonmetered weekends
  • Métro ou Station
    Foggy Bottom Metro/Dupont Circle<br />D6 Bus Stop
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 6 672 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de Washington, D.C.

    Fruits de mer

  • District de Columbia

    Fruits de mer

6 672 avis
  1. Garrett

    Washington

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our go-to place for every special event. Always save room for their desserts.

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  2. Daniel

    Washington

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our overall experience was excellent. The food was delicious. The ingredients were very fresh. The service was attentive. The wait staff were knowledgeable about the menu and willing to make changes to address allergies and preferences. The menu was not large, but was varied enough to be interesting. The entrées were creative and paired nicely with the side dishes. Everything was cooked to perfection. And yes, we paid top dollar for it. It was an expensive evening, in the 250 dollar range for two people (with wine) but worth it.

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  3. Mark

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    I have been dining at Black Salt since shortly after it opened 20 years or so ago. I was there last night with a friend in the Wine Room. I prefer to in that room, because the atmosphere is typically calmer and more charming than the main floor area. Instead of entree, I chose two appetizers: (1) the Japanese Snapper Tartare—flavorful and light, and (2) the Moulard Duck breast, which was succulent, tender, flavorfully satisfying. BlackSalt continues to aim to please, and last night it succeeded.

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  4. Utilisateur d'OpenTable

    Louisiane

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 30 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    amazing experience. 10/10. delicious food, super kind & knowledgeable staff, and great ambience. went for a birthday dinner & would definitely recommend to everyone! although apps & entrees were outstanding, that strawberry rhubarb tart & key lime pie w/ passion fruit caramel were TO DIE FOR!!!!! if I were a local I would be ordering dessert weekly lol. amazing time, thank you!!!

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  5. JC

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 30 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As is always the case, the food was excellent, the wine list extensive and the service outstanding,

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  6. Michael

    Washington

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le 29 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Overall excellent but the “non cash charge” feels a little petty given the overall price point of the restaurant. And it’s something that is not identified until the check is presented.

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  7. JC

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The oysters weree fresh and delicious, the wines (including the port) werre outstanding, the table was very comfortable, and the service from Joan was courteous and helpful. I loved seeing some of the staff so elegantly dressed! The only suggestion: temperature could be a bit warmer.

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  8. Calvillo

    Washington

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was amazing. Took my husband for his birthday, and they took care of us!

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  9. Jamie

    Dallas

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 17 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I celebrated my birthday in their wine room. AMAZING! We had delish oysters to start. I did the lobster appetizer as my entree, which is great and lovely. To add even more applause, the sommelier was devine and gave us a few new wines to hunt down when we are home. Don't wait...just go!

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  10. Tim

    Washington

    13 avis

    VIP
    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 17 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Another outstanding meal at Blacksalt. Freshest fish in the DMV and outstanding service. Have eaten here 4 times this year, and they always deliver. Prices are on the high side, but the quality of preparation is of equal value to the price. Highly recommend.

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FAQ

BlackSalt propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (202) 342-9101.

Le restaurant BlackSalt est noté 4,8 étoiles par 6672 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 32 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour BlackSalt

4883 MacArthur Blvd., 20007 Washington, DC

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    V Street NW
  • Quartier
    Nord-ouest des Palisades
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 11:30–21:00 ven, sam 11:30–21:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Mondiale/Internationale, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    metered weekdays, nonmetered weekends
  • Métro ou Station
    Foggy Bottom Metro/Dupont CircleD6 Bus Stop
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Quanta Robinson
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 342-9101
  • Installations pour l'événement privé
    BlackSalt offers semi-private areas of the restaurant that will accommodate up to 30 guests.
  • Contact pour l'événement privé
    Nur Sulistiono: (202) 342-9101
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