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Black Cat, Longmont, CO

Black Cat

4.6
4,6
2740 avis
50 $ et plus
Américaine contemporaine
  • Romantique
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
Le Black Cat Farm Table Bistro sert une cuisine de la ferme à la table, à base d'ingrédients tout juste cueillis dans sa propre exploitation agricole de 52 hectares. Au fils des jours, le chef-agriculteur Eric Skokan prend soin des légumes de ses champs. Chaque soir, on, le retrouve dans la cuisine à confectionner les plats de son menu variant tous les jours. Sur la carte des vins du restaurant figurent de grands crus internationaux à côté de petits producteurs atypiques de régions moins réputées. L'évolution constante du menu donnent amplement aux sommeliers l'occasion de puiser dans la cave comptant plus de 400 bouteilles un cru du nord de l'Italie ou un vin biologique du Nord-Ouest Pacifique. Les cocktails de saison artisanaux comportant des spiritueux également artisanaux et des ingrédients locaux soulignent le talent des barmen professionnels grâce à qui le bar déborde de vie. Le Black Cat jouit d'une atmosphère chaleureuse et animée dans sa salle intime. Il est situé au cœur de Boulder, dans le Colorado, juste à côté du centre commercial historique Pearl Street.

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2 personnes

19:00


Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Végétarienne
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–sam 18:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (303) 444-5500
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Eric Skokan-EC, Heraclio Garza Silva-CdC
  • Service traiteur
    The Black Cat caters off-site events from 15 to 50 people.. Allow our chef to create a memorable dining event featuring a range of flavors and styles. Please inquire about our banquet menu via email or telephone.
  • Quartier
    Boulder
  • Infos de stationnement
    LOCATION CHANGE: Black Cat dining will temporarily be al fresco only, at the farmstead due to Covid
  • Renseignements supplémentaires :
    Avec vue, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 2 740 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après toutes les évaluations
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,5Atmosphère
  • 2,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 740 avis
  1. Disappointed

    Baie de San Fra

    2 avis

    1.0

    2 avis

    Y est allé·e le 2 octobre 2021

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Service was the best feature. Ambiance was ok. Food was mediocre at best. The family style serving of lamb dish was skimpy but that was ok since the lamb meat was tough and fibrous. For a meal of $125/pp not including beverage, tax or tip, the meal was outrageously disappointing. Will not return!

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  2. Sicilianfoodie

    Utah

    21 avis

    4.0

    21 avis

    Y est allé·e le 22 septembre 2021

    1. Global 4
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Although a fun and interesting experience having dinner on the farm in a " galss hut with a pot belly stove," the " tasting menu was so overpriced ( $125 per person) and the food did not meet my expectations at all. Having read about the success of their downtown restaurant I though the food would have been great to outstanding. Instead it was merely average. #1- only " 3 courses." the first " course was homemade bread and olive "with herbs" and prosciutto and herb tomato puree. (pretty basic)The second course was " pork stew" and braised squash- this was the best. Course 3 was their farm raised lamb and it was " rolled" and fatty and pretty disappointing. It could have been a delicious lamb stew or lamb roast or lamb chops,or it could have had a mint puree etc. For a non paired tasting menu it was too expensive ( The next night we went to Flagstaff overlooking the city and their tasting menu was $110 and was outstanding and 4 FULL courses and 2 chefs gifts in between.) The dessert , an almond cake, was very good. The overall experience was fun and our server was great but don't expect " tasting menu" 5 star food. Its a basic farm meal. They can do better.

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  3. seth

    Denver

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 21 septembre 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing experience all around. The ambiance, service, wine, and food were all excellent. We will definitely be back!

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  4. MichaelK

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2021

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    By far, it was the best dining experience we've had since moving to Colorado. The food wasn't exactly my style, but it was still very impressive and my gf absolutely loved it. Our server Taylor was amazing, the private dining area was perfect and the atmosphere was everything you could hope for. We will definitely be back in the late fall or winter to enjoy the views and experience again!

    1 personne a trouvé cet avis utile

  5. JennyA

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 11 septembre 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible experience! I had high expectations for the Farm Dinner and this exceeded our expectations. The service was lovely, ambiance can’t be beat, the food was so good. This is a must do dining experience. Thanks to the Black Cat Team!

    1 personne a trouvé cet avis utile

  6. TonyB

    Grand Boston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 septembre 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The black cat was such an amazing experience. The wires were spectacular, the service was incredible, and the food was delicious. My fiancé told me this was the best gift I ever got her.

    2 personnes ont trouvé cet avis utile

  7. JeffreyC

    Denver

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 2 septembre 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovely place to celebrate my mother’s birthday and our anniversary

    Cet avis est-il utile ?

  8. dasboulder

    Denver

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 31 août 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our 2nd time eating at the Black Cat Farm (since the restaurant stopped serving due to COVID) and we will definitely be back for more. I'm vegan and my wife is gluten free. The staff did a wonderful job preparing a delicious ensemble of dishes that left us both with big smiles and full bellies. Perhaps the best part of the experience is the amazing setting. Meals are served in romantic little glass-walled structures among the flowers and vegetables of the working farm. We just learned that the farm is open year round with individual wood stoves heating each structure. Will definitely come back in the winter to experience the farm in the snow. Highly recommend Black Cat Farm for a special treat!

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  9. Mathieu

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 août 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This experience is what farm-to-table dining dreams are made of.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  10. MichelleG

    Hawaii

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 20 août 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The evening was spectacular- the setting, food, service. It is simply magical and absolutely incredible!!!

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Le restaurant Black Cat est noté 4,6 étoiles par 2740 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Google Map pour Black Cat

9889 N. 51st St, 80302 Longmont, CO

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Boulder
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–sam 18:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Végétarienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    LOCATION CHANGE: Black Cat dining will temporarily be al fresco only, at the farmstead due to Covid
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Eric Skokan-EC, Heraclio Garza Silva-CdC
  • Renseignements supplémentaires :
    Avec vue, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (303) 444-5500
  • Service traiteur
    The Black Cat caters off-site events from 15 to 50 people.. Allow our chef to create a memorable dining event featuring a range of flavors and styles. Please inquire about our banquet menu via email or telephone.
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