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Bateau, Seattle, WA

Bateau

4.6
4,6
1206 avis
50 $ et plus
Française / Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 17 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • La perle du quartier
Le bœuf du restaurant Bateau est dépecé et vieilli à sec sur place. Les coupes de spécialité provenant de la ferme de l'établissement, située à Whidbey Island, et d'autres fermes qui ont des engagements similaires en termes de qualité, de durabilité et de bien-être des animaux, sont vendues au poids et cuites dans une poêle en fonte. Le Bateau vous propose des accompagnements créatifs, des frites à triple cuisson, des cocktails emblématiques et une vaste carte des vins. Le service est convivial mais raffiné. La chef Renee Erickson explique : « Nous travaillons avec des animaux entiers de notre propre ferme et réalisons le processus au complet - l'élevage, les soins, l'alimentation, la finition, la boucherie et le vieillissement sec. Notre ambition est d'élever, préparer et servir le meilleur bœuf. »

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Grillade
  • Heures d'ouverture
    Dîner mer.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (206) 900-8699
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Taylor Thornhill
  • Installations pour l'événement privé
    Bateau has a private dining room which accommodates 14 guests for a seated dinner. Join us for your next special celebration. If you would like to inquire about booking our Private Dining room, please email events@eatseacreatures.com for information and pricing.
  • Quartier
    Capitol Hill / First Hill
  • Rue transversale
    11th Ave
  • Parking details
    Parking is on the street and payment is required until 10pm.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Toilettes neutres, Vin

Avis de 1 206 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 206 avis
  1. izm1

    New York

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Perfect early dinner- we had our baby in tow and everyone was very accommodating- food was top notch!

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  2. David

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    very unique. seeing all the different cuts is a unique and fun experience.

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  3. will

    Portland

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 8 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Not as good as our last visit, sadly.Perhaps just an off night, but: the cuts recommended to us were both chewy, not tender as billed to us. Also, one person's medium rare is not another's, but the steaks were downright blue. More problematic was that our server disappeared halfway through the meal, not to be seen again, with no explanation. Various other staff eventually took our food away, and got us our bill, but we did not feel taken care of. When we left, not so much as a "farewell." It's too bad because we really had a good meal and good service the earlier time we visited, and the concept is fun.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  4. Robert

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 7 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Unique and outstanding steak dining experience. Friendly, informative service. Charming decor. A winner in every way.

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  5. Peter

    Autriche

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 1 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great Steak, soft, a Little Bit crispy on the outside; good wine; great idea with the walls and striking the steaks which are ordered already

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  6. Jessica

    Seattle

    13 avis

    VIP
    3.0

    13 avis

    Y est allé·e le 30 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The service was amazing! We did the tasting menu and I liked about 50% of the items. But the we also got the drinking pairining and the was the star of the night along with the service. The steak was dry and under cooked and the did a play on a Seattle dog, that was too heavy for a second course. I would go back but just not get the tasting menu.

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  7. Caron

    Seattle

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 25 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I'm not even a big meat eater, but Bateau knocked my socks off. The wait staff patiently explained the two dozen or so beef cuts and helped out-of-town guests and myself find just the right preparation for our level of daring. Beginning with the smoked octopus appetizer that included pepper threads and tiny droplets of congealed olive oil and something else (I'm going from memory, not rereading the menu) our tastebuds were dazzled. Then came the beef with anchovy butter and sides of mashed potatoes and creamed nettles. A perfect combination of taste sensations and visual flourish. Finishing up, we splurged and had potato skin ice cream with chocolate nibs and decaf French press. Couldn't have been better. I will be back.

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  8. Benjamin

    Phoenix

    5 avis

    3.0

    5 avis

    Y est allé·e le 20 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First off. The service is polished and totally professional. The servers aren’t “working their way through college”. This is their livelihood, they know this is a craft, and they’re excellent and knowledgeable. The food: The value proposition is not good. The oysters are excellent, and you’ll pay for it. The steak quality is “more sizzle than steak”. Despite the show, pomp, and circumstance of explaining the steak, its provenance and preparation, the goods didn’t quite deliver. I am a steak connoisseur. Grass finishing is an acquired taste, and though the steak was fine, it missed the mark. The server insisted on the bone marrow sauce to top the steak. $180 for an 18oz ribeye shouldn’t need a sauce. The sides were small, but excellent. Drinks were on point. Great bartender.

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Seattle

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Been seeing all the hype on social media for awhile now and finally made it in! Definitely exceeded all of my expectations! I would recommend coming in earlier as the steak options sell out quick on a busy night. Outside of the delicious dry aged steak I highly encourage trying the beef liver pâté and the french onion croquettes! *Chefs Kiss*

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  10. Katie

    Denver

    1 avis

    VIP
    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    The drinks and appetizers we got were very good, of the two steaks one was pretty good, one was okay at best. The real let down was the beignets, which were quite bad, with a really bitter burnt taste.

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FAQ

Bateau propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (206) 900-8699.

Le restaurant Bateau est noté 4,6 étoiles par 1206 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 17 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Bateau

1060 E. Union St., 98122 Seattle, WA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    11th Ave
  • Quartier
    Capitol Hill / First Hill
  • Heures d'ouverture
    Dîner mer.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Grillade
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Parking is on the street and payment is required until 10pm.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Taylor Thornhill
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (206) 900-8699
  • Installations pour l'événement privé
    Bateau has a private dining room which accommodates 14 guests for a seated dinner. Join us for your next special celebration. If you would like to inquire about booking our Private Dining room, please email events@eatseacreatures.com for information and pricing.
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