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Barbareño, Santa Barbara, CA
Primé

Barbareño

4.8
4,8
1854 avis
De 31 $ à 50 $
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 23 fois aujourd'hui
  • Parfait pour manger en plein air
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
Le Barbareño cherche à modeler et à définir la cuisine de Central Coast. Il s'inspire des traditions, ainsi que des spécialités et des mets uniques de la région, tout comme des nombreux fournisseurs exceptionnels avec lesquels il a la chance de travailler. Grâce à tous ces efforts, l'établissement espère capturer l'essence d'un lieu particulier ou d'une saveur locale, embrassant les nuances rendant ses plats et ses boissons uniques. Veuillez noter que les réservations en ligne sont limitées pour dîner à l'intérieur. Si tout est complet, veuillez appeler pour effectuer une réservation pour la terrasse chauffée ou pour vérifier les disponibilités supplémentaires de la salle à manger. Le Barbareño demande un numéro de carte de crédit pour les groupes de 6 personnes ou plus. Des frais d'annulation de 20 USD par personne vous seront facturés en cas d'annulation le même jour que la réservation ou de non-présentation. Merci de votre compréhension.

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine, De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (805) 963-9591
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Julian Martinez
  • Service traiteur
    Please contact us at info@barbareno.com for more information on our catering options.
  • Installations pour l'événement privé
    We offer both the our patio area and inside dining room as private options.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Santa Barbara
  • Rue transversale
    De La Vina Street
  • Parking details
    We have a small lot in front of the restaurant, street parking, and the Paseo Nuevo parking structure located just a block away.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bière, Chiens acceptés, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 1 854 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Côte centrale californienne

    Meilleur service

  • Côte centrale californienne

    Innovant

  • Côte centrale californienne

    Californienne

  • Santa Barbara

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Santa Barbara

    Meilleure cuisine

  • Santa Barbara

    Meilleur service

  • Santa Barbara

    Meilleure atmosphère

  • Santa Barbara

    Meilleur rapport qualité prix

  • Santa Barbara

    Innovant

  • Santa Barbara

    Parfait pour manger en plein air

1 854 avis
  1. Olivia

    Los Angeles

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Mitchell was such a great server and all the staff was lovely! Food and experience was outstanding. Highly recommend.

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  2. Christine

    Baie de San Fra

    25 avis

    VIP
    4.0

    25 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Food was great when each dish finally arrived. Great that the restaurant helps course out the dinner so you get the best food experience BUT not great when each dish takes 45 mins to arrive. 3.5 hour dinner for 3 tapa plates plus dessert!! We were starving waiting for each dish. We had to flag down our waitstaff over and over for our next dish. Advise for the restaurant- 1) don’t wait until the customer finishes each dish before starting to cook the next dish. Not all customers finish each dish completely so you can’t use that a your visual que to start cooking the next dish. Plus, your waitstaff isn’t check on the customer and seems to have forgotten us until we flagged them down each and every time. 2) Provide servicing utensils with each dish so we don’t have to use our used fork we’ve been putting in our mouth. Just because the food is family style doesn’t mean we want are family and share germs. 3) waitstaff needs to keep an eye on their tables. Impossible to flag our waitstaff because he never looked up or over. I felt like I was at a soft opening instead of an established restaurant. Food was good when it finally arrived…luckily the food came out warmish.

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  3. Sandra

    Côte centrale

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great vibe and delicious food. We are going back next week fora different experience-their cheeseburgers. Everything we consumed was delightful, creative and crafted with care. Wonderful service and a fun night out.

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  4. Jonathan

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had such an awesome time. The food tasted fantastic and the experience was heartwarming. You can tell they like food here.

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  5. Gloria

    Comté d’Orange

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lived up to the reviews and pictures. A little off the beaten track and oh so good. Tri-tip was fantastic. Stone fruit salad was excellent—the nectarines were perfectly ripe. Even the sourdough bread and butter was top quality. Simple food from high quality ingredients. Will definitely will be back.

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  6. Geoff

    Côte centrale

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 9 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I celebrated our 10th anniversary at Barbareno last night. This is her review:Bright and refreshing local heirloom tomatoes layered with smokey, herby flavors. The most succulent Santa Maria TriTip with the perfect oak BBQ char paired with an elevated version of the classic garlic bread made in-house with 11-year-old sourdough starter and perfectly seasoned pinquito beans. The whole dish was an elevated modern version of my most favorite memories of TriTip on the grill growing up in Santa Barbara. Paired beautifully with a lovely Nebbiolo from Idlewild Wines. Finished with a wildly creative and delicious “Baked California” - Unexpected and unique flavors that were surprisingly harmonious. All enjoyed in a relaxed atmosphere with excellent service. It is clear that they carefully thought through every detail, down to the carved block of wood that delivers the check. Beyond impressed! This is a not-to-be-missed local experience in Santa Barbara

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  7. Richard

    Los Angeles

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 5 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Menu has changed to shared plates. Food is good but prices are now really high …

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  8. William

    Côte centrale

    112 avis

    VIP
    5.0

    112 avis

    Y est allé·e le 2 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent menu with so many great choices to choose from. Excellent service as well.

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  9. David

    Côte centrale

    50 avis

    5.0

    50 avis

    Y est allé·e le 29 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Really good all around. A bit over seasoned on the black garlic ponzu on the avocados and the pickle was too salty on the tomatoes in the wonderful tomato dish. Everything else was great especially the mussels and the local sea bass platter. I look forward to making it back there soon.

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  10. Monica

    Philadelphie

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 27 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great meal during our visit to Santa Barbara for our anniversary. Complimentary champagne, really welcoming and knowledgeable service and excellent food, especially the lamb al pastor

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FAQ

Barbareño propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (805) 963-9591.

Le restaurant Barbareño est noté 4,8 étoiles par 1854 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 23 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Barbareño

205 W. Canon Perdido St, 93101 Santa Barbara, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    De La Vina Street
  • Quartier
    Santa Barbara
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–21:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine, De la ferme à la table
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We have a small lot in front of the restaurant, street parking, and the Paseo Nuevo parking structure located just a block away.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Julian Martinez
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bière, Chiens acceptés, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (805) 963-9591
  • Service traiteur
    Please contact us at info@barbareno.com for more information on our catering options.
  • Installations pour l'événement privé
    We offer both the our patio area and inside dining room as private options.
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