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Arethusa al Tavolo, Bantam, CT

Arethusa al Tavolo

4.9
4,9
3547 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Innovant
Situé dans la ville pittoresque de Bantam (dans le Connecticut), au cœur du comté pittoresque de Litchfield, l'Arethusa al Tavolo propose un menu innovant dont les produits proviennent directement de l'Arethusa Dairy Farm. La cuisine du chef Dan Magill est bonne et moderne. Elle est élaborée à partir d'ingrédients de la ferme sélectionnés quotidiennement, ainsi que de produits frais. Découvrez les plats modernes de ce restaurant du nord-ouest du Connecticut. L'établissement se réjouit de votre venue.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Continentale, Américaine
  • Heures d'ouverture
    mar–jeu 17:30–20:30 ven, sam 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (860) 567-0043
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Dan Magill
  • Service traiteur
    We offer “Take Out” Wednesday through Sunday nights. Please email your take out order and phone number by 1PM for the same day pick-up to orders@arethusaaltavolo.com. We will then call you back to confirm order has been received, process payment and confirm your pick-up time.
  • Quartier
    Bantam
  • Rue transversale
    Bantam Road (RT 202) & Doyle Road
  • Parking details
    Parking is located behing the Arethusa Dairy Store off of Doyle Road
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Vin

Avis de 3 547 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Connecticut

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Connecticut

    Meilleure cuisine

  • Connecticut

    Meilleur service

  • Connecticut

    Américaine contemporaine

  • Litchfield County

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Litchfield County

    Meilleure cuisine

  • Litchfield County

    Meilleur service

  • Litchfield County

    Meilleure atmosphère

  • Litchfield County

    Meilleur rapport qualité prix

  • Litchfield County

    Idéal pour les groupes

  • Litchfield County

    La perle du quartier

  • Litchfield County

    Adapté aux occasions spéciales

  • Litchfield County

    Animé

  • Litchfield County

    Les plus réservés

3 547 avis
  1. Nicole

    VIP

    New York

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had the best Valentine’s Day dinner here. The chocolate brioche bread was delicious. We also received a complimentary cauliflower soup shooter which had excellent flavor. For appetizers we got the yellowtail tartare, which was fresh, and potato and blue cheese flatbread with bacon and onion, which was well balanced. For dinner, I got the scallops with green onion risotto and my fiancé got the short rib. We both cleaned our plates, which is rare for me. In addition to this wonderful meal was equally wonderful service. Our server was so personable and made some much appreciated recommendations as first timers. Will definitely be eating here again!

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  2. Corey

    VIP

    New York

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing service. Great cocktails and wine list. Starters were on point with a broad selection. Entree/main course selections more limited, fish forward. Duck dish was overly sweet, and halibut was lukewarm. Would return and enjoy more starters and skip the entree.

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  3. Kariann

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We love Amber and Peter! Amazing food as always, can’t go wrong with anything you get!

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  4. dawn

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a treat! Amazing food and spectacular service. Can't wait to go back again.

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  5. Amanda

    Connecticut

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We couldn’t have had a more delightful anniversary meal. The portions were perfectly balanced so we could enjoy each course, the seasoning and sauces were uniquely flavorful, my veal and my wife’s short ribs were better than any we had ever had before. The service was perfectly paced and very welcoming. It has been very easy to book on line a few days ahead,

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  6. Ginger

    VIP

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 8 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Every bite was fantastic. Service was great. The amuse-bouche and dessert bite were a nice touch.

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  7. Dawn

    New York

    14 avis

    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le 7 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We have been a few times and I have to say this was the best so far! Fish was incredibly fresh and service was attentive. The only consideration was the cold air everytime the door was opened. Otherwise worth the visit.

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  8. Julian

    VIP

    New York

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 5 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Dining at Arethusa Al Tavolo in Bantam, Connecticut, was an exceptional experience. The evening began with a refreshing Gin Fennel Mule cocktail and a perfectly balanced mocktail. Then came the outstanding house-made focaccia alongside the delicious Arethusa butter. My wife and I shared the Beet Salad and Kale Salad, both vibrant and expertly prepared. The Halibut and Nantucket Bay Scallops were flawlessly executed. We ended with the Banoffee Torte, a dessert as memorable as the rest of the meal. The beautiful ambiance, attentive service, and the culinary artistry of Chef Dan McGill made for an unforgettable evening.

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  9. Michael

    Grand Boston

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    One of the best restaurants in the tri-state area ! Just have to fix that front door draft

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  10. JenW

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious meal with great service. Wonderful night!

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FAQ

Arethusa al Tavolo propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (860) 567-0043.

Le restaurant Arethusa al Tavolo est noté 4,9 étoiles par 3547 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Arethusa al Tavolo

828 Bantam Road, 06750 Bantam, CT

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Bantam Road (RT 202) & Doyle Road
  • Quartier
    Bantam
  • Heures d'ouverture
    mar–jeu 17:30–20:30 ven, sam 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Continentale, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Parking is located behing the Arethusa Dairy Store off of Doyle Road
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Dan Magill
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (860) 567-0043
  • Service traiteur
    We offer “Take Out” Wednesday through Sunday nights. Please email your take out order and phone number by 1PM for the same day pick-up to orders@arethusaaltavolo.com. We will then call you back to confirm order has been received, process payment and confirm your pick-up time.
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