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AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines, San Diego, CA
Perle rare

AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

50 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 15 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
Dans ce restaurant à l’ambiance personnalisée, l’A.R Valentien, le chef Jeff Jackson met en avant les fruits de mer fraîchement pêchés, les viandes, ainsi que les produits laitiers. Le menu est déterminé et influencé par les ingrédients disponibles sur le marché selon les périodes et les saisons de l’année. Un certain nombre de fermes travaille avec le Lodge, et lui fournit les produits spécifiques dont il a besoin régulièrement. L’établissement a également établi un partenariat avec les compagnies de fruits de mer et de petits poissons locaux qui opèrent dans tout le sud de la Californie. De nombreux autres pourvoyeurs de la côte ouest sont amenés à collaborer avec le restaurant. En dehors du respect pour la qualité des produits utilisés, la façon de cuisiner est difficilement négociable, dans le souci de bénéficier de tous les avantages des saveurs et des textures naturelles des ingrédients. Cette volonté de ne pas retoucher les plats, d’utiliser des assaisonnements simples, ainsi que diverses huiles d’olive, bouillons et jus en guise d’arômes, vous donne la garantie de déguster un plat qui aura conservé toutes ses qualités nutritives.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Kelli Crosson

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : As the signature restaurant for the Lodge at Torrey Pines, A.R. Valentien channels a country club—but a distinctly Californian one. Settle into the Craftsman-style dining room or snag a seat on the patio overlooking the pool and neighboring golf course for elevated, locally sourced comfort food like California lamb rack with tapenade and mustard greens.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Les meilleures coupes
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:00 Bar lun.–jeu., dim. 11:00–23:00 ven., sam. 11:00–00:00 Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour l'événement privé
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    La Jolla
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin

Avis de 2 498 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,9Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Romantique

  • San Diego

    Meilleure cuisine

  • San Diego

    Meilleur service

  • San Diego

    Meilleure atmosphère

  • San Diego

    Romantique

2 498 avis
  1. Ron

    Los Angeles

    36 avis

    VIP
    5.0

    36 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is extraordinary. Old school vibe. Everything is delicious. Great wine choices, although nothing outside of California.

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  2. Ben

    Côte centrale

    16 avis

    VIP
    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As usual a special evening of fine dining, all courses superb from the chicken liver pate to the beautiful duck and halibut; we paired it all with a fine Peay Pinot and then topped it off with a digestif in the bar by the fire. One of San Diego's two finest, along with Wolf in the Woods in Mission Hills.

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  3. Michael

    Chicago

    16 avis

    VIP
    3.0

    16 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Our entrees were dry...as if having sat too long under a heat lamp.

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  4. vanessa

    Phoenix

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    This place is beautiful and nice! The food was also very good! I loved everything but the heater. I felt my face burning. I wish they could individually turn off the heaters but they couldn’t. Other than that my experience was wonderful!

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  5. RobertB

    Côte centrale

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Another great meal! We went to brunch today and it was excellent. We had the corn and lobster soup which was amazing. We also had the halibut and the chicken salad sandwich and both were very good. The quality keeps up time after time and the setting is classy and upscale.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 5 jours
    Dear Robert, thank you for your kind words. Our goal is to provide a high-quality, delicious, and consistent dining experience, and we’re thrilled to hear that we achieved it. Our team looks forward to welcoming you back soon.

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  6. TerryF

    Philadelphie

    5 avis

    VIP
    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Nice dinner. A little loud as there was a wedding reception. Our table location wasn’t great as we were outside under the big pine tree and obstructed view of ocean which was why we booked it to see the sunset.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 5 jours
    Dear Terry, thank you for sharing your dining experience. We look forward to having you back in the future and hope you have an improved experience.

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  7. Vincent

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Exquisite dining at a reasonable price! Truly worth the experience. We will be making this a staple in our repertoire of places we regularly visit. Alejandro and his staff were wonderful and the food was superb.

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  8. Michele

    San Diego

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Server, Willow, was fantastic. Knowledge of food and wines, excellent. Decisive in recommendations.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 5 jours
    Dear Michele, thank you for highlighting Willow's exceptional service. We look forward to welcoming you back soon.

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  9. Lorie

    Chicago

    30 avis

    5.0

    30 avis

    Y est allé·e le 27 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    An amazing experience and fabulous food and service. I would highly recommend it. It is a little pricey but well worth it. The view is absolutely breathtaking.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 5 jours
    Dear Lorie, thank you for taking the time to share your recent visit with us. We pride ourselves on maintaining the highest standards of quality, hospitality, and professionalism, so your kind words mean a lot to us. It will be a pleasure to welcome you back in the future.

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  10. Julia

    Los Angeles

    77 avis

    VIP
    5.0

    77 avis

    Y est allé·e le 24 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As always, a lovely experience that is truly defined as fine dining. Pumpkin soup was phenomenal.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 5 jours
    Dear Julia, thank you for visiting us! We’re delighted to hear that you enjoyed your dining experience. Our chef will be thrilled to know that you loved the pumpkin soup. We look forward to welcoming you back soon.

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FAQ

Le restaurant AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines est noté 4,8 étoiles par 2498 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 15 fois aujourd'hui
Google Map pour AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

11480 North Torrey Pines Road, 92037 San Diego, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Quartier
    La Jolla
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:00 Bar lun.–jeu., dim. 11:00–23:00 ven., sam. 11:00–00:00 Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Les meilleures coupes
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour l'événement privé
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
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