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AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines, San Diego, CA
Perle rare

AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

50 $ et plus
De la ferme à la table
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
Dans ce restaurant à l’ambiance personnalisée, l’A.R Valentien, le chef Jeff Jackson met en avant les fruits de mer fraîchement pêchés, les viandes, ainsi que les produits laitiers. Le menu est déterminé et influencé par les ingrédients disponibles sur le marché selon les périodes et les saisons de l’année. Un certain nombre de fermes travaille avec le Lodge, et lui fournit les produits spécifiques dont il a besoin régulièrement. L’établissement a également établi un partenariat avec les compagnies de fruits de mer et de petits poissons locaux qui opèrent dans tout le sud de la Californie. De nombreux autres pourvoyeurs de la côte ouest sont amenés à collaborer avec le restaurant. En dehors du respect pour la qualité des produits utilisés, la façon de cuisiner est difficilement négociable, dans le souci de bénéficier de tous les avantages des saveurs et des textures naturelles des ingrédients. Cette volonté de ne pas retoucher les plats, d’utiliser des assaisonnements simples, ainsi que diverses huiles d’olive, bouillons et jus en guise d’arômes, vous donne la garantie de déguster un plat qui aura conservé toutes ses qualités nutritives.

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2 personnes

22:30


Réservé 21 fois aujourd'hui

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Kelli Crosson

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : As the signature restaurant for the Lodge at Torrey Pines, A.R. Valentien channels a country club—but a distinctly Californian one. Settle into the Craftsman-style dining room or snag a seat on the patio overlooking the pool and neighboring golf course for elevated, locally sourced comfort food like California lamb rack with tapenade and mustard greens.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Les meilleures coupes
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:00 Bar lun.–jeu., dim. 11:00–23:00 ven., sam. 11:00–00:00 Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour l'événement privé
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    La Jolla
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Infos de stationnement
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Métro ou Station
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin

Avis de 2 490 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Romantique

  • San Diego

    Romantique

  • San Diego

    Adapté aux occasions spéciales

2 490 avis
  1. Lorie

    Chicago

    30 avis

    5.0

    30 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    An amazing experience and fabulous food and service. I would highly recommend it. It is a little pricey but well worth it. The view is absolutely breathtaking.

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  2. Julia

    Los Angeles

    77 avis

    VIP
    5.0

    77 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As always, a lovely experience that is truly defined as fine dining. Pumpkin soup was phenomenal.

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  3. Milton

    Cincinnati

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Delicious options for breakfast. We recommend the frittata.

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  4. Ariane

    Londres

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Good experience overall but I am a little bit astonished (and upset) that my first dish was served in a broken plate, despite telling the waiter nothing was done to change this. I could definitely have injured myself.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 4 jours
    Dear Ariane, thank you for dining with us and sharing your feedback. We sincerely apologize for the broken plate. Your comments have been shared with our team to ensure this issue is addressed. We look forward to the opportunity to provide you with an improved experience in the future.

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  5. Milton

    Cincinnati

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    We ate in the main dining room and it was quiet and romantic.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 4 jours
    Dear Milton, thank you for your feedback. We appreciate the 5-star review and comments and look forward to elevating your next dining experience.

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  6. Milton

    Cincinnati

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great luncheon experience in the Gallery. The Coulotte steak was delicious, and the lobster soup so warm and flavorful.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 4 jours
    Dear Milton, thank you for your kind words. Executive Chef Kelli Crosson will be happy to hear you enjoyed the steak and soup. Our team looks forward to welcoming you back soon.

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  7. Milton

    Cincinnati

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent, crafted cuisine. Waiters remembered us from last time we were here 4 months ago.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 4 jours
    Dear Milton, it was a pleasure to host you once again. Thank you for taking the time to write about your recent experience. We're pleased it was enjoyable and we look forward to seeing you again soon.

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  8. Carolyn

    San Diego

    8 avis

    VIP
    3.0

    8 avis

    Y est allé·e le 15 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 1
    There to celebrate our 39th Anniversary. All good until 4 people sat at table across, loud, and the “F” bomb in every other sentence. My husband had to ask them to stop. Another table with 4 were drunk and loud. This is a small room. Why put the. In this small room? Couple next to us left. Father/son in the middle were so quiet and surprised by noise level. Won’t be back anytime soon.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 18 septembre 2024
    Dear Carolyn, thank you for choosing to dine with us. We regret to learn that your dining experience did not meet your expectations and sincerely apologize for any inconvenience caused. We hope you give us another chance to provide you with a better experience in the future.

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  9. Jennifer

    San Diego

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely amazing experience. The staff went out of their way to make our anniversary a very special one. We can’t wait to go back. Food was outstanding!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 4 jours
    Dear Jennifer, Happy Anniversary! Thank you for your thoughtful review of A.R. Valentien at The Lodge at Torrey Pines. It was our pleasure to have you dine with us and allow Executive Chef Kelli Crosson to prepare a memorable meal for you. We truly appreciate your kind words and look forward to hosting you again soon.

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  10. ROBERT

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 13 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My girlfriend and I went here for our anniversary and it was a great experience! They gave us three items that were on the house and complimented our dinners of lamb rack and rib eye very well. The food was delicious and the drinks were strong but amazing. We were sat inside and it was not busy at all, hence the quiet ambiance but the outside portion looked and sounded a little livelier. They had a custom menu that said "Happy Anniversary and gifted us a copy of the menu and a dessert tasting plate as our anniversary gift. Overall a great experience!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 18 septembre 2024
    Dear Robert, happy anniversary! Thank you for choosing to celebrate it at A.R. Valentien. It was a pleasure to have you here with us. Thank you for allowing Executive Chef Kelli Crosson to prepare a memorable meal for you. We are delighted that you enjoyed your special evening, and we look forward to hosting you again soon.

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FAQ

Le restaurant AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines est noté 4,9 étoiles par 2490 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

22:30


Réservé 21 fois aujourd'hui
Google Map pour AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

11480 North Torrey Pines Road, 92037 San Diego, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Quartier
    La Jolla
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:00 Bar lun.–jeu., dim. 11:00–23:00 ven., sam. 11:00–00:00 Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Les meilleures coupes
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Métro ou Station
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour l'événement privé
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
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