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AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines, San Diego, CA
Perle rare

AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

50 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Parfait pour manger en plein air
Dans ce restaurant à l’ambiance personnalisée, l’A.R Valentien, le chef Jeff Jackson met en avant les fruits de mer fraîchement pêchés, les viandes, ainsi que les produits laitiers. Le menu est déterminé et influencé par les ingrédients disponibles sur le marché selon les périodes et les saisons de l’année. Un certain nombre de fermes travaille avec le Lodge, et lui fournit les produits spécifiques dont il a besoin régulièrement. L’établissement a également établi un partenariat avec les compagnies de fruits de mer et de petits poissons locaux qui opèrent dans tout le sud de la Californie. De nombreux autres pourvoyeurs de la côte ouest sont amenés à collaborer avec le restaurant. En dehors du respect pour la qualité des produits utilisés, la façon de cuisiner est difficilement négociable, dans le souci de bénéficier de tous les avantages des saveurs et des textures naturelles des ingrédients. Cette volonté de ne pas retoucher les plats, d’utiliser des assaisonnements simples, ainsi que diverses huiles d’olive, bouillons et jus en guise d’arômes, vous donne la garantie de déguster un plat qui aura conservé toutes ses qualités nutritives.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Kelli Crosson

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : As the signature restaurant for the Lodge at Torrey Pines, A.R. Valentien channels a country club—but a distinctly Californian one. Settle into the Craftsman-style dining room or snag a seat on the patio overlooking the pool and neighboring golf course for elevated, locally sourced comfort food like California lamb rack with tapenade and mustard greens.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Les meilleures coupes
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:00 Bar lun.–jeu., dim. 11:00–23:00 ven., sam. 11:00–00:00 Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour l'événement privé
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    La Jolla
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin

Avis de 2 503 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,9Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Romantique

  • San Diego

    Meilleure cuisine

  • San Diego

    Meilleur service

  • San Diego

    Meilleure atmosphère

  • San Diego

    Romantique

2 503 avis
  1. pat

    New York

    155 avis

    5.0

    155 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It just doesn’t get any better than AR Valentien! The food is the most flavorful anywhere, and the presentation is lovely. The staff are top notch: professional, knowledgable and very friendly. Inside/outside; breakfast/dinner this is A Winner!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 1 jour
    Dear Pat, we appreciate you taking the time to provide your feedback about our signature restaurant, where Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local ingredients, and a seasonal menu is offered. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great staff, even better food, the location was outstanding.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 1 jour
    Dear guest, thank you for your 5-star rating. We take great pride in providing exceptional dining experiences, and we're delighted that our commitment to quality met your expectations. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

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  3. Tom

    Londres

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le 7 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great place. Food and ambience as well as great service
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Tom, thank you for your kind words. The Lodge’s signature restaurant, A.R. Valentien, highlights regional San Diego cuisine served in an elegant, timbered indoor-outdoor dining room overlooking the 18th hole of Torrey Pines Golf Course. Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local provisions, and the menu changes frequently based on seasonal fare available. We're pleased you enjoyed your dining experience and look forward to welcoming you back soon.

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  4. Cynthia

    Baie de San Fra

    45 avis

    VIP
    5.0

    45 avis

    Y est allé·e le 7 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding! We heard that they would be closing for a kitchen remodel and had to come one last time. The menu is unique, the setting on the outside patio is idyllic, and the service never disappoints.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu il y a 1 jour
    Dear Cynthia, thank you for dining with us again and sharing your kind words. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

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  5. Michael

    San Diego

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 6 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    AR Valentien is one of our favorite restaurants. Our server Mick was very attentive as were the other staff. Mick has been our server a few times. He remembered us and what we like. The food is always excellent.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Michael, thank you for highlighting Mick's exceptional service. We are delighted to have you as a return guest and can't wait to welcome you back.

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  6. Ron

    Los Angeles

    36 avis

    VIP
    5.0

    36 avis

    Y est allé·e le 5 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is extraordinary. Old school vibe. Everything is delicious. Great wine choices, although nothing outside of California.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Ron, thank you for dining at A.R. Valentien, where Executive Chef Kelli Crosson uses only the best local provisions, and the menu changes frequently depending upon what’s offered at local farmers’ markets. We look forward to your return visit.

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  7. Ben

    Côte centrale

    16 avis

    VIP
    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 3 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As usual a special evening of fine dining, all courses superb from the chicken liver pate to the beautiful duck and halibut; we paired it all with a fine Peay Pinot and then topped it off with a digestif in the bar by the fire. One of San Diego's two finest, along with Wolf in the Woods in Mission Hills.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Ben, thank you for dining with us and the compliments. Nothing makes us happier than knowing you enjoyed our delicious menu offerings. We look forward to elevating your next dining experience.

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  8. Michael

    Chicago

    16 avis

    VIP
    3.0

    16 avis

    Y est allé·e le 2 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Our entrees were dry...as if having sat too long under a heat lamp.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Michael, thank you for your feedback. Our goal is to offer a high-quality, delicious, and consistent dining experience, and we regret any shortcomings. Your comments have been communicated to our team for consideration, and we are committed to providing an improved experience upon your return in the future.

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  9. vanessa

    Phoenix

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 30 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    This place is beautiful and nice! The food was also very good! I loved everything but the heater. I felt my face burning. I wish they could individually turn off the heaters but they couldn’t. Other than that my experience was wonderful!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Vanessa, thank you for taking the time to share your feedback. While we are pleased you enjoyed the cuisine and ambiance, we are sorry to hear about your discomfort. We hope to welcome you back for a more comfortable and enjoyable experience next time.

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  10. RobertB

    Côte centrale

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 29 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Another great meal! We went to brunch today and it was excellent. We had the corn and lobster soup which was amazing. We also had the halibut and the chicken salad sandwich and both were very good. The quality keeps up time after time and the setting is classy and upscale.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 1 octobre 2024
    Dear Robert, thank you for your kind words. Our goal is to provide a high-quality, delicious, and consistent dining experience, and we’re thrilled to hear that we achieved it. Our team looks forward to welcoming you back soon.

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FAQ

Le restaurant AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines est noté 4,9 étoiles par 2503 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Google Map pour AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

11480 North Torrey Pines Road, 92037 San Diego, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Quartier
    La Jolla
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:00 Bar lun.–jeu., dim. 11:00–23:00 ven., sam. 11:00–00:00 Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Les meilleures coupes
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour l'événement privé
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
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