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Andrea at Pelican Hill, Newport Coast, CA

Andrea at Pelican Hill

4.1
4,1
1892 avis
De 31 $ à 50 $
Italienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

À propos de ce restaurant

Chez Andrea, une attention sans précédent est apportée aux détails pour recréer des prestigieuses traditions culinaires, ainsi que des plats classiques explosant avec les véritables saveurs de l'Italie. Tout cela a donné lieu à une authentique cuisine acclamée et à une sélection de vins complémentaires. Dirigé par le chef Marco Criscuolo, Andrea se procure les parfaits ingrédients de saison et applique des pratiques et des préparations ancestrales. Savourez des salades-repas faites avec du vinaigre balsamique de 100 ans, des pâtes exquises confectionnées dans une salle de pâtes à température contrôlée, et des crèmes glacées à l'italienne réalisées dans un laboratoire. L'ambiance chic, mais décontractée offre des panoramas côtiers inspirants et des couchers de soleil sur le Pacifique. Des repas en plein air sur la belle terrasse chauffée avec vue sur l'océan, un bar rond embelli de comptoirs en granit doré et de lambris en bois de fruitiers dorés enjolivent le tout. Des bons vins italiens sont parfaitement jumelés avec chaque plat.

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Italienne, Européenne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:30–15:00 Dîner ven.–dim. 17:00–22:00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Complementary Valet Parking at the Main Entrance to the Resort.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Kyung Carroll

Expériences

  • Easter Buffet at The Great Room

    115,90 $US - 298,90 $US par personne

    Seulement 20 avr. 2025
    The Pelican hill twist on the traditional Easter brunch feast. Not just a brunch, but an experience! Celebrate Easter in style. Decadent food, live music, unique entertainment, and more Showcasing our signature Snake River Farms Wagyu Tomahawk Ribeye, Sushi, Omelet Bar and Pancake station and Chef’s traditional accompaniments.

Avis de 1 892 client·e·s

Avis sur le restaurant Andrea at Pelican Hill de personnes qui y ont mangé. Basés sur les notes récentes.

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.1
4,1 d'après les évaluations récentes
  • 4,2Plats
  • 4,4Service
  • 4,2Atmosphère
  • 3,7Rapport qualité-prix

BruitDynamique

1 892 avis
  1. Priya

    Chicago9 avis

    2.0

    Y est allé·e le 25 décembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Mediocre food- exceptionally overpriced. Buffet style cold bar was very unappetizing.

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  2. Rhisa

    Comté d’Orange5 avis

    5.0

    Y est allé·e le 25 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoyed the Christmas Brunch and also celebrated a birthday.The selection of food was delicious and high quality, with excellent service. The staff went out of their way to acknowledge and wish happy birthday and provided delicious present of macaroons to go, as a gift. Wondering experience.

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  3. Peter

    Los Angeles1 avis

    1.0

    Y est allé·e le 28 novembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 1
    The food is not expected good and not worse for the value we spend, steak is salty, salmon is to much flavory, sushi is exploding under the sun, dessert is too sweet, the decoration and inside is not special. overall, this is the worse experience I had in my life.

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  4. Lyann VIP

    Comté d’Orange14 avis

    2.0

    Y est allé·e le 28 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    They make you pay online and then you get there and they give you a bill. Manager, Sebastian wouldn’t speak to me on phone. Embarrassed that my guests had to pay a bill I already paid through Open Table. Albert said he didn’t know what I was charged. $235/person + 20% gratuity. Bad experience with management.

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  5. Devin VIP

    Los Angeles9 avis

    5.0

    Y est allé·e le 28 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    ABSOLUTELY..... this restaurant has managers who understand what the word family means. We felt like we were with family today with the staff here. Everyone says Happy Thanksgiving.... I spoke with Marcus and Michael (managers) and expressed our gratitude with the experience.

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  6. Utilisateur d'OpenTable

    Comté d’Orange1 avis

    1.0

    Y est allé·e le 12 mai 2024

    1. Global 1
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    We were charged $1,000 (4 people) for a buffet meal that was subpar. Taking everything into account, I probably would have reasonably paid in total $250 for the entire meal. What was advertised on their website, which was dated for today’s date and time was not what was served. The ambiance was similar to a Disneyland buffet, as in extremely crowded, overpriced, and chaotic. I’m not even sure why there was a tip considering it was a buffet and our waitress came by twice. She brought 2 cocktails, bottle of pelligrino, a coffee and 2 orange juices. Hardly deserving of a mandatory processing fee of $200+

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  7. LouP VIP

    Comté d’Orange3 avis

    2.0

    Y est allé·e le 12 mai 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Overall, it was a very disappointing experience and certainly not up to your normal standards. While we were graciously greeted by name due to being repeat customers, and taken to a lovely table with a view, the service we received was extremely poor The waiter was simply overwhelmed with too many tables to handle, or he chose to pay more attention to others than to us such that we often had to ask for things from either the bus people or other waiters and dishes were just building up on our table as we had to ask someone to move them away. We could not express our disappointment with him enough and with his minimal contact with us, he found it necessary to make an appearance by making a rude remark that was really offensive. Also the Easter Brunch was so exceptional, the quality and diverse amount of dishes, the booth, the quality food and the waiter who was attentive and friendly. To top it off, apparently our displeasure with him was him gifting himself a 20% gratuity which was totally undeserved. All and all we have been here numerous times and felt underwhelmed and unnoticed and for the amount of money paid, it was totally a waste.

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  8. Utilisateur d'OpenTable VIP

    Comté d’Orange13 avis

    5.0

    Y est allé·e le 12 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and warm service. The special occasion buffet meal service in Andrea is a great high-end treat (have been there for Easter and Mother’s Day.) Food selection is well thought out and delicious. Recommended!

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  9. Alicia VIP

    Comté d’Orange13 avis

    5.0

    Y est allé·e le 12 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful Mother's Day brunch! The food was delicious and plentiful, the service was outstanding and they decorated the tables so beautifully ! I will definitely go back for other wonderful events❤️

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  10. James

    Comté d’Orange1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 25 mars 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    please re-open as a restaurant. It's our favorite.

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Le restaurant Andrea at Pelican Hill est noté 4,1 étoiles par 1892 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Andrea at Pelican Hill

22701 Pelican Hill Road South, 92657 Newport Coast, CA

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Italienne, Européenne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:30–15:00 Dîner ven.–dim. 17:00–22:00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Complementary Valet Parking at the Main Entrance to the Resort.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Kyung Carroll
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